Fenomen | Дата: Четвер, 09 Грудня 2021, 2:43:51 | Повідомлення # 1 |
Група: Адміністратори
Репутація: 6
Статус: Offline
| Голод набуде важливого значення в ігровому процесі S. T. A. L. K. E. R. 2: Серце Чорнобиля.
Персонажу буде необхідно добре харчуватися, інакше голод просто знизить ваші здібності. Наприклад, ускладнить використання зброї, викличе швидку втрату витривалості. Ваш шлунок може навіть почати голосно бурчати, якщо ви давно не їли. А ось з повним животом ви зможете рухатися швидше і швидше долати великі відстані.
І сон буде відігравати велику роль у підтримці вашого здоров'я та ефективності в зоні. Якщо сталкер проведе без сну більше доби, він почне відчувати наслідки цієї втоми, і чим довше він буде продовжувати працювати без відпочинку, тим серйознішими стануть ці наслідки. У сталкера погіршиться зір, він втратить витривалість і навіть може почати відчувати слухові галюцинації. У зоні вже є багато страшних, тривожних і жахливих звуків: ви точно не хочете додавати до них, не отримуючи достатньо часу для сну.
Природно, існують короткострокові рішення для боротьби з негативними наслідками голоду або нестачі сну. Наприклад, негативні наслідки недосипання можуть бути тимчасово усунені за допомогою енергетичного напою. Але якщо ви не задовольняєте потреби свого персонажа, сума всіх цих потреб значно ускладнює ігровий процес. Іншими словами, ви можете на деякий час відкласти такі речі, як відпочинок і їжа, і, враховуючи, що Зона не є відмінним місцем для того, щоб подрімати, вам, ймовірно, доведеться це зробити. Але врешті-решт сон наздожене тебе.
|
|
| |
АномальнийРавлик | Дата: Середа, 15 Грудня 2021, 2:45:04 | Повідомлення # 2 |
Група: Сталкери
Репутація: 4
| цікаво, яку ще їжу та напої добавлять в С2
|
|
| |
RockLife | Дата: Понеділок, 20 Грудня 2021, 9:23:19 | Повідомлення # 3 |
Група: Долг
Репутація: 3
| Мене дуже цікавить як вони реалізують всі ці речі)
|
|
| |
Fenomen | Дата: Середа, 22 Грудня 2021, 7:14:35 | Повідомлення # 4 |
Група: Адміністратори
Репутація: 6
| Цитата АномальнийРавлик (  ) цікаво, яку ще їжу та напої добавлять в С2 Думаю буде вода + якісь нові енергетик . З продуктів важко сказати. Але я б хотів прип'ятську таранку ))
|
|
| |