Варта - нове угруповання з Сталкер 2. Хто вони ? Теорії
|
|
Fenomen | Дата: Субота, 20 Листопада 2021, 5:43:11 | Повідомлення # 1 |
Група: Адміністратори
Репутація: 6
Статус: Offline
| Всім привіт, на даний момент ми знаємо що в грі S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля буде нове угруповання - Варта .
На вашу думку : Хто вони ? Що вони з себе представляють ? Яка їхня мета ?
|
|
| |
Fenomen | Дата: Субота, 20 Листопада 2021, 5:57:52 | Повідомлення # 2 |
| На мою думку угруповання Варта це :
Угруповання яке виконує функції військових на території Зони.
Тобто самі військові будуть виконувати функцію охорони кордону території Зони, а Варта діяти безпосередньо в самій Зоні (охорона важливих об'єктів, боротьба з контрабандою або створення та охорона блок постів )
На стіні в геймплейному відео з Е3 ми можемо бачити напис в сторону Варти на бандитському сленгу , тобто нам показує що бандити дуже не люблять це угруповання.
А які ваші теорії ?
|
|
| |
RockLife | Дата: Неділя, 21 Листопада 2021, 0:07:55 | Повідомлення # 3 |
Група: Долг
Репутація: 3
| У мене перша асоціація була з бандитами, власне кажучи, бандити це ж не зовсім цільне угрупування, вони є всюди, але не всі вони під контролем якось одного "Пахана" чи як це назвати.
Тобто я маю на увазі що бандити це як узагальнення, а насправді вони розподіляються на велику кількість маленьких угрупувань, и можливо що ця варта одна з таких.
|
|
| |
Fenomen | Дата: Неділя, 21 Листопада 2021, 4:21:04 | Повідомлення # 4 |
| Цитата RockLife (  ) У мене перша асоціація була з бандитами, власне кажучи, бандити це ж не зовсім цільне угрупування, вони є всюди, але не всі вони під контролем якось одного "Пахана" чи як це назвати. Якщо чесно - важко сказати щось про вашу теорію , єдине з прихованки про це угруповання був напис "Братве- по масти, Варте - по пасти".
В моєму розумінні "Братва" це якраз все угрупування бандитів , а Варта - з ким в них конфлікт.
+ в нас вже є 2 угруповання бандитського типу : Бандити і Ренегати . Чи будуть Ренегати в грі невідомо ,але добавляти ще третє буде зайве ,на мій суб'єктивний погляд.
|
|
| |
RockLife | Дата: Середа, 24 Листопада 2021, 7:26:57 | Повідомлення # 5 |
| Цитата Fenomen (  ) Якщо чесно - важко сказати щось про вашу теорію , єдине з прихованки про це угруповання був напис "Братве- по масти, Варте - по пасти". В моєму розумінні "Братва" це якраз все угрупування бандитів , а Варта - з ким в них конфлікт.
+ в нас вже є 2 угруповання бандитського типу : Бандити і Ренегати . Чи будуть Ренегати в грі невідомо ,але добавляти ще третє буде зайве ,на мій суб'єктивний погляд. Переглянув ще раз трейлер, незнаю не схожі вони на якесь війскове угрупування, всеодно бачу в них бандюків, но все може бути, я ми любимо говорити: "Чекаємо більше інформації")
|
|
| |
Fenomen | Дата: Четвер, 25 Листопада 2021, 9:44:47 | Повідомлення # 6 |
| Цитата RockLife (  ) Переглянув ще раз трейлер, незнаю не схожі вони на якесь війскове угрупування, всеодно бачу в них бандюків, но все може бути, я ми любимо говорити: "Чекаємо більше інформації") Скіф вбиває бандитів на Хім. Заводі. Прихованка на нове угруповання - це лише напис на заборі (як би це смішно не звучало)
|
|
| |
АномальнийРавлик | Дата: Субота, 11 Грудня 2021, 11:17:37 | Повідомлення # 7 |
Група: Сталкери
Репутація: 4
| Я думаю, що це спеціальне угрупування вояків, які роблять те саме, що й вояки в минулих частинах
|
|
| |
Fenomen | Дата: Неділя, 12 Грудня 2021, 6:06:35 | Повідомлення # 8 |
| Цитата mishanyalypko978 (  ) Я думаю, що це спеціальне угрупування вояків, які роблять те саме, що й вояки в минулих частинах
Зараз важко сказати чи це будуть просто військові сталкери, мені більше здається, що це приватна військова компанія яка працює на уряд ( по типу "допомоги " НДІЧАЗ і тд)
|
|
| |
RockLife | Дата: Неділя, 19 Грудня 2021, 11:48:44 | Повідомлення # 9 |
| Цитата Fenomen (  ) Зараз важко сказати чи це будуть просто військові сталкери, мені більше здається, що це приватна військова компанія яка працює на уряд Оце більш схоже на правда, хоча хто знає, побачемо в грі, а так якщо їх показали може вони відіграють якусь певну роль в сюжеті? Чи вони просто вставили їх в трейлер тому що це нове угрупування
|
|
| |