11:02:07; 14 Червня 2025
boloto header
До виходу Stalker 2 залишилось:
loading...
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
GSC скасували всі NFT в STALKER 2 ! Це Зрада чи Перемога ?
FenomenДата: П`ятниця, 17 Грудня 2021, 4:08:12 | Повідомлення # 1
Група: Адміністратори
Репутація: 6
Статус: Offline
Це тема для обговорення цієї події

Рекомендую прочитати спочатку новину :

GSC скасували всі NFT в S.T.A.LK.E.R. 2

Особисто для вас це Перемога чи Зрада ? (дуже буду радий за обґрунтовану відповідь )

FenomenДата: П`ятниця, 17 Грудня 2021, 4:19:30 | Повідомлення # 2
Особисто в мене дуже двояке відчуття. Маю надію, що це лише йде мова про речі яку могли бути в грі, а частина NFT яка мала продаватися в Дмаркеті - буде і надалі продаватися.

Але великий респект компанії, за те що,  думка фанатів важливіша за дохід  (надіюся що в майбутньому, ці самі фанати, які горіли подякують компанію "гривнею".... але маю сумнів, бо вони знайдуть ще 10 причин до релізу для рефанда )

RockLifeДата: П`ятниця, 17 Грудня 2021, 7:09:59 | Повідомлення # 3
Група: Долг
Репутація: 3
Я не зовсім зрозумів в чому саме було проблема, и чому фанатам настільки не сподобалось NFT, але те що вони прислухались до фанатів це дуже добре)

FenomenДата: Субота, 18 Грудня 2021, 9:05:16 | Повідомлення # 4
Цитата RockLife ()
Я не зовсім зрозумів в чому саме було проблема, и чому фанатам настільки не сподобалось NFT, але те що вони прислухались до фанатів це дуже добре)

Якщо говорити об'єктивно : 

В основному було невдоволення від слова "NFT" (але 90 % цих "невдоволених" навіть не знають що це , і як це будуть використовувати в грі) 

Цю систему хотіли використати як платформу для аукціону.

Але з обґрунтованих претензій  : 

1) Всі чикали відео на TGA а тут .... новина про NFT
2) Новина була подана дуже поверхнево (без адекватного пояснення)  
Приклад цього : люди думали що це новий альткоїн, або що гру через наявність NFT можуть видалити з гри.

але на мій погляд краще така монетизація (для простого гравця нічого не зміниться - це як реклама енергетиків в іграх або машин, чи чогось іншого)  чим в майбутньому будуть дорогі скіни

RockLifeДата: Понеділок, 20 Грудня 2021, 9:21:11 | Повідомлення # 5
Група: Долг
Репутація: 3
Цитата Fenomen ()
але на мій погляд краще така монетизація (для простого гравця нічого не зміниться - це як реклама енергетиків в іграх або машин, чи чогось іншого)  чим в майбутньому будуть дорогі скіни
Дуже прикро що відмовились від цієї ідеї, це б могло  допомогти GSC з фінансами, може після 2 частини сталкера в них ще є якісь плани

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: