9:42:02; 16 Червня 2025
boloto header
До виходу Stalker 2 залишилось:
loading...
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
S.T.A.L.K.E.R. 2 Обговорення майбутньої гри
RockLifeДата: Субота, 25 Грудня 2021, 11:39:00 | Повідомлення # 16
Група: Долг
Репутація: 3
Статус: Offline
Цитата Вольний ()
Heart of the Zone
А звучить і справді цікавіше та якось більш обширно, з такою назвою є відчуття що події будуть відбуватися по всій зоні, але з другої сторони можливо назва  Серце Чорнобилю несе в собі якусь думку? Щось буде відбуватися в сюжеті що буде пов'язане з назвою

FenomenДата: Вівторок, 28 Грудня 2021, 7:43:42 | Повідомлення # 17
Група: Адміністратори
Репутація: 6
Цитата Вольний ()
це було прекрасно видно по чату на трансляції, де російські коментарі можна було на пальцях перерахувати

Більшість пост СНГ регіону дивилися рестріми в своїх ютуберів які перекладали діалоги (не всі вільно володіють англійською )

Цитата Вольний ()
Якщо "ChErnobyl" у 2007 році всі "проковтували", то у 2021 році очевидно, що українці сприймуть це як знущання.

Я прекрасно пам'ятаю реліз ТЧ, звичайно в той час не було такого доступу до інтернету, але гра вистрілила дуже сильно і прославила Україну. 

Геймплейне відео гри яку фанати чекають 11 років сприйняти як знущання - тут я сумніваюся. Так я бачив зразу срач в перші хвилини після показу відео на Е3. Але з тими людьми яким я ставив питання :  а як ви ставитеся до першої частини гри і її назви .... ці люди навіть не знали яка там назва (навіть якби там була правильна назва - ці люди б все одно не купити гру, бо прибігли на срач  )

Все таки нам потрібно розуміти, що в першу чергу це бізнес, і стара назва популярніша (медійніша)  навіть в  пошуку гугл можете перевірити мої слова по кількості згадок.

Але я думаю було б справедливо якби компанія скасувала регіональну ціну і виправила напис (але враховуючи вартість бренду і його реєстрація)  можливо вони б відклали і укр. локалізацію до кращих часів (як це робили українські розробники з Метро )  

Я б значно критичніше ставився до цієї назви, якби не було : S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

FenomenДата: Вівторок, 28 Грудня 2021, 7:46:18 | Повідомлення # 18
Цитата RockLife ()
Серце Чорнобилю несе в собі якусь думку?

GSC пояснили що назва це дуже сюжетна штука і не можуть сказати детальніше щоб не заспойлерити ключові моменти 

Та і можливо хотіли частину аудиторії взяти які дивилися серіал Чорнобиль

RockLifeДата: Вівторок, 28 Грудня 2021, 9:02:45 | Повідомлення # 19
Група: Долг
Репутація: 3
Цитата Fenomen ()
Геймплейне відео гри яку фанати чекають 11 років сприйняти як знущання - тут я сумніваюся.
Я наприклад дивився трейлер в прямому ефірі, і всі та фанати які чекали його не звернули увагу на назву, тому що напевно їм не так важлива та літера в слові, як те яка це буде гра та чи буде вона вдалою.

Шум піднявся навкруги назви уже потім, і підняли його на мою думку не ті хто справді чекали гру роками, деякі просто хотіли привернути увагу до себе гучними заголовками.

Слідкуючи за цими подіями я помітив ще як писали що GSC не дають  інтерв'ю україномовним спільнотам, хоча з іншої сторони, для тих хто насправді збирає біля себе справжніх фанатів серії вони дали коментарі, складається враження, що за кордоном українською грою цікавляться більше ніж в самій україні(

Додано (28 Грудня 2021, 9:13:50)
---------------------------------------------

Цитата Fenomen ()
GSC пояснили що назва це дуже сюжетна штука і не можуть сказати детальніше щоб не заспойлерити ключові моменти Та і можливо хотіли частину аудиторії взяти які дивилися серіал Чорнобиль

Якщо відкинути все таки весь патріотизм, то це зрозумілий крок від GSC, їм потрібно зібрати біля себе як умога більшу аудиторію з-за кордону, тому вони використали таку  назву та озвучку (Будемо відверті вона більш впізнавана чим українська).

Подумать тільки GSC відновлюють свою роботу, і зрозуміло, що тих фінансів які вони мали на той час не досить, щоб йти одну ногу з часом, але вони не можуть повернутися зі звичайною грою, щоб дати про себе знати потрібен прорив, а це дууууже великі кошти, та досить таки ризиковий крок, якщо на виході гри щось піде не так... Ми можемо чекати навіть найгірший результат не тільки для гравців, але й для компанії.

FenomenДата: Середа, 29 Грудня 2021, 1:34:33 | Повідомлення # 20
Цитата RockLife ()
Досить таки не зрозуміло, якщо виправдовувати наявність російської мови в трейлері

На мою думку : російська мова є основна в грі тому і початкова озвучка саме така. Те що вони не зробили англійську - брак часу. 

Брак час - думаю досить можливий варіант, бо в трейлері було досить багато дрібних багів, тобто його не встигли відполірувати ідеально. А якщо в них було замало часу щоб пофіксити візуальні баги, то про запис англійської версії озвучки + підігнати лицеву анімацію для неї ... це дуже багато часу.

Якби вони поставили просто англійську локалізацію на міміку з рус. озвучки - анімація б була на рівні Метро, а це б був суттєвий мінус.

FenomenДата: Середа, 29 Грудня 2021, 1:38:20 | Повідомлення # 21
Цитата RockLife ()
Я наприклад дивився трейлер в прямому ефірі, і всі та фанати які чекали його не звернули увагу на назву, тому що напевно їм не так важлива та літера в слові, як те яка це буде гра та чи буде вона вдалою.

Я був переглядав трейлер також в прямому ефірі, я був надзвичайно здивований. Ця краса яка була показана на Е3 - навіть в самих сміливих фантазіях я б не міг уявити таку графіку.

А коли зайшов в дс щоб обговорити це чудо - там був суцільний срач (в 80% писали люди які навіть не знали, що в була трилогія )  

Про те що вони не дають коментарі  укр. ресурсам- це відкрита маніпуляція і брехня. Це почали форсити "профі" з УНІАН

FenomenДата: Середа, 29 Грудня 2021, 1:42:01 | Повідомлення # 22
Цитата RockLife ()
Подумать тільки GSC відновлюють свою роботу, і зрозуміло, що тих фінансів які вони мали на той час не досить, щоб йти одну ногу з часом, але вони не можуть повернутися зі звичайною грою, щоб дати про себе знати потрібен прорив, а це дууууже великі кошти, та досить таки ризиковий крок, якщо на виході гри щось піде не так... Ми можемо чекати навіть найгірший результат не тільки для гравців, але й для компанії.

Вот, вот - саме тому нам потрібно підтримати компанію а не обсирати її. Бо вона наша, якщо гра буде просто хороша - то це буде сама масштабна гра від укр. розробників.

А якщо ще не тільки хороша - то це можна сказати початок  нової історії укр студій. Бо компанія збільшить свій штаб і з часом все більше людей отримають досвід і можливо відкриють свої студії  - це буде лише плюс для нас

• Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук: