Ім'я незнайомця з криші - Леонід ?
|
|
Fenomen | Дата: Вівторок, 10 Серпня 2021, 2:19:40 | Повідомлення # 1 |
Група: Адміністратори
Репутація: 6
Статус: Offline
| На відео з захватом лицевої анімації звернули на цікаву деталь, а саме, назва файлу з захватом анімації : Autodesk Maya 2018 - D:/STALKER2/Face/1st face rig/scenes/27_may/scene_roof_leonid.mb

|
|
| |
Fenomen | Дата: П`ятниця, 13 Серпня 2021, 2:58:40 | Повідомлення # 2 |
| Новина з stalker2news (посилання є в блоці друзі)
|
|
| |
Вольний | Дата: Середа, 24 Листопада 2021, 6:23:29 | Повідомлення # 3 |
Група: Заблоковані
Репутація: 9
| У цього незнайомця зачіска наче він із барбершопа тільки що вийшов, а не лазив по аномальній Зоні із аномаліями, багном і мутантами)
|
|
| |
RockLife | Дата: Середа, 24 Листопада 2021, 7:18:43 | Повідомлення # 4 |
Група: Долг
Репутація: 3
| Цитата Вольний (  ) У цього незнайомця зачіска наче він із барбершопа тільки що вийшов, а не лазив по аномальній Зоні із аномаліями, багном і мутантами) Теж помітив це, гадаю що його волосся виглядить занадто гарно як для аномальної зони, я гадаю вони там звичайний душ рідко приймають , а тут такий догляд за волоссям)
|
|
| |
Fenomen | Дата: Четвер, 25 Листопада 2021, 12:54:41 | Повідомлення # 5 |
| Сталкери біля багаття також були дуже чисті, GSC подякували за фідбек і сказали, що трохи забруднять їх
|
|
| |
RockLife | Дата: Четвер, 25 Листопада 2021, 2:56:15 | Повідомлення # 6 |
| Цитата Fenomen (  ) Сталкери біля багаття також були дуже чисті, GSC подякували за фідбек і сказали, що трохи забруднять їх Хах, трохи смішно с першого погляду було почути що вони забруднять їх)) але це буде правильно
|
|
| |
Fenomen | Дата: Четвер, 25 Листопада 2021, 6:03:15 | Повідомлення # 7 |
| Цитата RockLife (  ) Хах, трохи смішно с першого погляду було почути що вони забруднять їх)) але це буде правильно
Можливо я не дуже хороше слово підібрав, але те що вони будуть схожі більше на сталкерів -факт
|
|
| |
RockLife | Дата: Четвер, 25 Листопада 2021, 7:21:32 | Повідомлення # 8 |
| Цитата Fenomen (  ) Можливо я не дуже хороше слово підібрав, але те що вони будуть схожі більше на сталкерів -факт Та ні ви сказали все правильно, просто це у мене в голові прозвучало як якийся жарт)
|
|
| |