10:02:55; 14 Червня 2025
boloto header
До виходу Stalker 2 залишилось:
loading...
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Допомога новачкам по грі
FenomenДата: П`ятниця, 30 Квітня 2021, 2:04:03 | Повідомлення # 1
Група: Адміністратори
Репутація: 6
Статус: Offline
В ці темі кожен охочий може задати питання стосовно проходження гри і теми яка стосується Сталкер.

clownsporttДата: П`ятниця, 30 Квітня 2021, 2:23:30 | Повідомлення # 2
Група: Сталкери
Репутація: 2
Хочу пройти спочатку другорядні завдання ,потім сюжетку.Другорядні завдання дає Сидорович,так же одне завдання мені дав один моб(знайти костюм) ,дайте інформацію в кого ще можна брати другорядні завдання.
P.S На момент проходження гри я виявив ,що другорядні завдання, ще можна отримати від Бармена,а також від деяких відвідувачів його бару.

Повідомлення відредагував clownsportt - П`ятниця, 30 Квітня 2021, 2:24:59

FenomenДата: П`ятниця, 30 Квітня 2021, 3:09:27 | Повідомлення # 3
Група: Адміністратори
Репутація: 6
clownsportt, Переважно додаткові квести можна отримати від сюжетних персонажів (крамар Сидорович, Бармен з бару "100 рентген", науковці з бункеру) і в деяких другорядних персонажів  (наприклад в Спритника з АТП на кордоні ), тому рекомендую старатися при спілкуванні з сюжетними персонажами звертати увагу чи є в них квести.

Більшість додаткових квестів це : принести артефакт ,зачистити територію від мутантів чи когось вбити, але є і цікавіші квести як знайти зброю і тд. і що саме основне з часом вони ОНОВЛЮЮТЬСЯ    

Також маленький лайфхаки :
1) Старатися в інвентарі носити по 1 зразку артефактів або частин мутантів ,щоб не шукати їх коли буде місія з ними
2) щоб купити більше патронів в Бармена потрібно : купити патрони - зберегти гру- загрузити сейв-купити патрони

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: