12:03:49; 05 Жовтня 2025
boloto header
До виходу Stalker 2 залишилось:
loading...
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Як легко вбити небезпечних мутантів?
FenomenДата: Четвер, 22 Квітня 2021, 4:17:10 | Повідомлення # 1
Група: Адміністратори
Репутація: 6
Статус: Offline
Як легко вбити небезпечних мутантів?
Все дуже просто.

Псевдогігант
Щоб легко завалити цього звіра потрібно тільки мати бронебійні патрони. Він помирає після всього однієї обойми з бронебійними кулями на АК-74 в голову

Контролер
Досить підбігти до нього впритул і він нічого не зможе вам зробити. Після можна вбити його кількома ударами ножа в голову.

Полтергейст
Тут особлива тактика не потрібна. Просто стріляйте по ньому одночасно ухиляючись від летять в тебе сміття і полум'я.

Кровосос
Якщо є підвищення то потрібно забратися на нього і кровосос нічого не зможе вам зробити. Якщо підвищення поблизу немає, то просто почекайте коли він на вас накинеться і коли стане видимим то впустіть в нього якомога більше бронебійних патронів.

Снорк
Якщо він стоїть і щось нюхає, то просто прицільтеся йому прямо в голову і вистрілить. помре з одного пострілу. Якщо ж він вас помітив, то дочекайтеся коли він на вас стрибне і в стрибку всадіть йому в живіт якомога більше бронебійних патронів.

АномальнийРавликДата: Середа, 15 Грудня 2021, 2:52:16 | Повідомлення # 2
Група: Сталкери
Репутація: 4
Псевдогіганта також добре вбивати гранатами з підствольника

RockLifeДата: Неділя, 19 Грудня 2021, 4:32:21 | Повідомлення # 3
Група: Долг
Репутація: 3
Я скільки я пам'ятаю найкращий спосіб убити контролера в ТЧ, це підійти до нього дуже близько, тому що він не може використати своє вміння. В інших частинах він почав битися(

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: